De schaakbus naar Tata Steel Chess rijdt op zondag 21 januari

Op zondag 21 januari rijdt er een touringcar vanuit Amsterdam naar het Tata Steel Chess tournament (www.tatasteelchess.com) in Wijk aan Zee en terug. EsPion-leden en geïnteresseerden zijn van harte welkom. Er wordt een bijdrage van € 5 per persoon gevraagd voor het vervoer.

Deelnemers kunnen op twee locaties opstappen; om 13.45u vertrekt de bus vanaf Torendael en om 14.00 uur kan er worden opgestapt bij station Lelylaan in Amsterdam Nieuw-West (Bij de tramhalte, niet bij de bushalte). De bus rijdt rond 19.00 weer terug naar Amsterdam.

Als je verzekerd wilt zijn van een plek in de bus, stuur dan een email naar sandervandewiel@hotmail.com. Je kunt ook op de dag zelf naar de opstaplocatie komen.

Er is in Wijk aan Zee genoeg te zien, niet alleen in de speel zaal, maar ook in Heliomare waar live commentaar wordt verzorgd. Voor jeugdige schakers zijn er die dag diverse activiteiten gepland (www.tatasteelchess.com/festival).

Schaakverenigingen Amsterdam West en EsPion organiseren gezamenlijk deze dag. De touringcar wordt via de vereniging Groen Grijs ter beschikking gesteld (www.groengrijs.com).

Sander van der Wiel

Geef een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.