Laatste voorbereidingen C4 Toernooi

Morgen is het zover. De 22ste editie van het  Kees Besselink C4 toernooi! Vrijdag samen met Gerard naar de Old School getuft om de sleutels op te halen en uitleg te krijgen over de zaal, de keuken en de bar. Vervolgens het servies geregeld en de meeste boodschappen gedaan. Vandaag zullen Harrie, Robert en ondergetekende zich melden bij Torendaal. De schaakspullen naar de Old School brengen, de zaal inrichten, de bar vullen en nog wat laatste organisatorische voorbereidingen doen. Gerard en Trudy gaan zich uitleven op broodjes en soep voor de lunch. En dan moet het wel klaar zijn. En wat betreft zondag: een aantal leden heeft zich beschikbaar gesteld om een handje te helpen achter de bar. Die hulp is vanzelfsprekend zeer welkom. Harrie zal als vanouds de partij indelingen verzorgen en Henk is onze vertrouwde gastheer. Ongetwijfeld leidt hij ons weer nauwkeurig door de dag.

Inmiddels zijn er 53 online aanmeldingen en kunnen we naar verwachting uitzien naar een goed bezet toernooi. Zoals gebruikelijk is het aantal geregistreerde aanmeldingen in de C-poule het grootst (30). De B-poule volgt met 13 aanmeldingen en in de A-poule hebben zich weer sterke deelnemers gemeld met ratings ver boven de 2000. Ingrediënten voor spektakel. Aanmelden kan nog steeds dus het aantal aanmeldingen kan nog oplopen, we zullen het zien. Hoe dan ook om 10.15 uur is de zaal open, staat de koffie klaar en drukken we rond  11.00 uur de klokken in. Zeven ronden verder met C4 in de vingers kunnen we naar ik hoop terugkijken op een geslaagd toernooi en overgaan tot het slotakkoord: de prijsuitreiking. 

NB.Voor hen die met de auto komen via de ring Amsterdam: neem de afslag RAI, rij richting de RAI, ga het eerste stoplicht rechtsaf (net vóór de Action), ga bij de T-splitsing weer rechtsaf en na zo’n 100 meter linksaf. Je ziet aan het eind van de weg de Old School.

Tot zondag!

Raymond

Geef een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.