Laatste blad?

In dit Blaadje Zonder Naam wordt gewag gemaakt van de “postume editie van het ex-blad”. En het blad sluit af met “Al waelt het”, een term die google pas herkent als je hem (google) eerst opdracht geeft om alleen in het Nederlands te zoeken.
Maar dit, samen met het feit dat “Blad zonder Naam” en “redactie Blad zonder Naam” onder het kopje “Info” op de Site zijn verdwenen, doet vermoeden dat het niet gelukt is de redactie weer op sterkte te krijgen en dat dit dus echt het allerlaatste nummer van BZN is.

2 reacties op “Laatste blad?

  1. Het was een literaire prestatie. Het blad dat niet eens een naam had,kende een rijke inhoud. Ik heb het steeds met plezier en met een zekere gretigheid gelezen. Alle bijdragers en redacteuren hartelijk dank.

  2. Jaap en Tom, wat mij betreft verdienen jullie een erelidmaatschap voor het leven. Blad zonder Naam was inderdaad een Blad met Faam, zoals eens door Robert werd opgemerkt. Bijna 8 jaar lang zijn jullie er fulltime mee bezig geweest, met maar liefst 105 prachtige nummers als resultaat. Gelukkig zijn ze allemaal nog te lezen in het online archief. Dank voor vele uurtjes leesplezier!

Geef een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.