Het is weer voorbij die mooie zomer…

Het zomerseizoen van EsPion zit er weer op. Na verschillende wisselingen aan de top kwam Meindert Hofman net als vorig jaar weer bovendrijven en kroonde zich wederom tot winnaar. Proficiat!

In september gaan we het nieuwe seizoen meteen flitsend van start met twee avonden snelschaken. Op 5 september worden de voorrondes gespeeld. 10 ronden Zwitsers. De speeltijd bedraagt dit keer weer 5 minuten per persoon zonder toegevoegde tijd per zet. 12 september zijn de finales in groepen van ongeveer acht spelers. Let op: beide avonden beginnen om 20u!

Weer een week later, op 19 september, staat de Algemene Ledenvergadering op het programma met als vast onderdeel de prijsuitreiking van het afgelopen seizoen. De agenda en vergaderstukken zijn binnenkort te vinden in de september-editie van het Blad zonder naam. Aanvang 20.15u.

Op 26 september gaat de najaarscompetitie van start. Elke donderdagavond een klassieke partij met een speelduur van 1.30 per persoon + 15 seconden per zet. Het is dan weer noodzakelijk om af te melden als je een avond niet komt. Dit kan door donderdag voor 18u een mail te sturen naar intern@espion.amsterdam of voor 20u te bellen naar 06-40474283.

Geef een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.