EsPion 3 is ook ENPS 6 de baas

In de laatste speelronde van de 3e klasse A heeft EsPion 3 vanavond weer een prima resultaat behaald. ENPS 6 werd met 2,5 – 5,5 aan de kant gezet en werd daarmee terugverwezen naar de 4e klasse.

De avond begon al met een riante 0-3 voorsprong. Een dag eerder werden in Torendael namelijk drie partijen vooruit gespeeld en Bram, Frank en Harold hadden geen spaan heel gelaten van hun tegenstanders. Op de vijf overgebleven borden in de Vredeskerk brachten de groeibriljanten Constantijn en Tim nog een vol punt binnen en Raymond was goed voor een halfje.

Puntverlies werd dit seizoen alleen opgelopen tegen de beide teams van Caïssa. 4-4 tegen Caissa 12 in de openingsronde en een nipte 3,5-4,5 nederlaag eind januari tegen koploper Caïssa 10. Het derde eindigt hiermee op een fraaie podiumplaats maar de hoogste trede zit er helaas net niet in.

3 reacties op “EsPion 3 is ook ENPS 6 de baas

  1. Hij is natuurlijk te bescheiden om het zelf te melden, maar het verlies van Ton van der Eyden betekent dat Johan Metz de Struijlaart trofee wint. Gefeliciteerd!

Geef een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.