26 september competitiestart

September trapten we traditioneel af met twee avonden snelschaken en onze algemene ledenvergadering. Op maandag 26 september om 20u gaan we dan écht van start met het nieuwe seizoen.

We spelen de interne competitie net als afgelopen jaar in één grote groep. Door de Zwitserse indeling tref je al snel tegenstanders van gelijkwaardig niveau. Nieuw zijn drie aparte ratingcategorieën voor de verdeling van het eremetaal. Het speeltempo blijft onveranderd, 90 minuten per persoon en bij elke zet komen er 15 seconden bij.

Wil je meespelen meld je dan aan bij de intern wedstrijdleider. Dan kan via intern@espion.nl (tot 18), via 06-18713822 (tot 20u) of op de club zelf (tot 20u). Heb je de afspraak gemaakt dat je er altijd bent maar lukt dat een keer niet? Vergeet je dan niet af te melden.

Inmiddels is ook het speelschema van de SGA-competitie gepubliceerd. We spelen aankomend seizoen mee met drie achttallen en een viertal.
EsPion 1 speelt in de 1e klasse B
EsPion 2 speelt in de 3e klasse A
EsPion 3 speelt in de 3e klasse B
EsPion 4 speelt in de Viertallencompetitie

Het tweede team heeft de eer om op  maandag 10 oktober thuis tegen VAS 5 het spits af te bijten. Dat is twee dagen nadat het KNSB-team voor het eerst in actie komt, spelend in de 5e klasse F, mag het in het Bilderdijkpark aantreden tegen Amsterdam West 3.

Geef een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.