25 sep: Seizoens kick-off

Na een heet avondje snelschaken is de zomer nu echt voorbij. Op 18 september vergaderen we nog  waarna het op maandag 25 september tijd is voor:

EsPion’s Seizoens kick-off

We spelen deze avond  vierkampen, dus drie partijen per persoon. Het speeltempo is gemoedelijk met 20 minuten bedenktijd plus 5 seconden toegevoegde tijd per zet. Een mooie gelgenheid om warm te draaien voor het nieuwe seizoen. Iedereen is van harte welkom!

EsPion’s Seizoens kick-off
Datum: maandag 25 september 2023
Locatie: BSV Amsterdam Zuid, Gaaspstraat 8 Amsterdam (maps)
Aanvang: 20.00 uur
Format: Vierkampen op basis van speelsterkte
Speeltempo: 20 minuten per persoon plus 5 seconden toegevoegde tijd per zet.

Deze avond is onderdeel van Schaak-off, een initiatief van de KNSB. Winnaars van een vierkamp mogen meedoen aan de regiofinale van Schaak-off op zondag 19 november in gebouw de Poort. Wie daar succesvol is plaatst zich voor de landelijke finale in december in de Bilt. Daarvoor is het noodzakelijk je vooraf online aan te melden bij de KNSB waarmee je ook kans maakt op diverse prijzen en voordelen. De kosten daarvoor bedragen 10 euro. Leden van EsPion betalen niets, vraag hiervoor een kortingscode aan bij Harrie. Aanmelden bij schaak-off kan via deze pagina. Meer informatie over schaak-off is hier te vinden.

Voor wie daar geen interesse in heeft is vooraf aanmelden niet nodig, je kan de 25e uiteraard gewoon meespelen.

Op maandag 2 oktober gaan we van start met de Najaarscompetitie, elke week is er één partij in het klassieke speeltempo van 90 minuten per persoon plus 15 seconden toegevoegde tijd per zet.

Geef een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.