Message from London (2)

Na de glorieuze overwinning zaterdagochtend met 8,5-5,5 op Hammersmith kon het weekend eigenlijk al niet meer stuk. Na de lunch ging het programma verder met een snelschaaktoernooitje in het duizelingwekkende tempo van 3 minuten + 2 seconden increment per zet.

Winnaar werd de dit weekend aanwezige grootmeester Keith Arkell die ondanks een aantal handicaps 5 uit 5 scoorde. Roland scoorde het beste van de EsPionezen met 4 punten, goed voor een gedeelde tweede plek. Een fraai resultaat.

Hierna ging het in colonne richting the Albion pub waar een typische Britse  pubquiz volgde met vragen van een behoorlijk hoog niveau. Welk team uiteindelijk won weet ik niet meer, wel dat Peter recht had op de prijs voor  de luidruchtigste deelnemer. De avond werd afgesloten bij een Indisch restaurant

Simultaan door Keith Arkell

Zondagochtend mocht Keith Arkell weer aan de bak met een simultaan op 23 borden. Slechts één speler wist hem te verslaan: Roland! Een memorabel resultaat. Ook de remise van André mag niet onvermeld blijven. Verder lukte het alleen nog één lid van ‘the Hammers’ om een halfje van de grootmeester af te snoepen  De simultaan vormde tevens het sluitstuk van het officiële programma. Het was tof! Volgend jaar naar Berlijn Raymond?

4 reacties op “Message from London (2)

  1. Johan, dat waren 2 leuke stukjes uit London.
    Weer veilig thuiskomen allemaal voor de 4e avond Zomercompetitie.

  2. Zo’ n snelle reporter is geweldig! Dat er een foutje doorheen glipt, alle begrip
    Voor een maaltijd met Chicken Tikka Masala, Tarka Daal, Kahari Chicken, Poppadoms with chutney and sauces, Onion Bhajis, Naan bread , Kahari Gosht, Fish Tikka Masala en Deigi Chana ga je niet naar een Indisch restaurant. Bij een Pakistaans restaurant maak je meer kans. Ook in Londen.

  3. Londen was fraai. Wat wordt het volgend jaar?
    Cork, daar blijft het niet onder de kurk, of zullen we die lui uit Bury St. Edwards wat opbeuren?

Geef een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.